EL SOMNI D’UN NEN…

La Botigueta del poble és un projecte que neix del somni d’un nen: un nen d’àmbit rural que ja de ben petit ajudava la seva àvia a cuidar dels animals del mas i l’acompanyava a cuidar l’hort i l’acompanyava a tot arreu i s’impregnava de la seva saviesa i ella li oferia un raconet de terreny sota l’arbre del caqui perquè comencés a cultivar el seu petit hort; un nen acostumat a veure paradistes de productes del camp a plaça i vilatans agraïts de rebre aquella meravella de productes; un nen que es fa adult i com molts altres es decideix a formar part de l’èxode rural.

Però en arribar a la gran ciutat no hi troba res de tot allò, no hi troba aquells valors. Aquell nen, en Joan Miquel, avui és el fundador de La Botigueta del poble, el projecte que tracta d’apropar al món virtual i al món urbà el que tots nosaltres podem trobar en entorns més rurals, de pobles ben petits on hi ha poc més d’una tenda i on hi destaca aquesta petita botiga, autèntica, de poble, de productes de proximitat, gourmet i excel·lents i que nosaltres, com a turistes km 50, o km 100, ens decidim a entrar-hi per emportar-nos algun record gastronòmic cap a les nostres llars i que justament quan estem uns pocs metres més enllà, pensant en quan degustarem el producte a casa, pensem que “has de tornar-hi” ja sigui per comprar-ne més del que ens hem emportat i que fa tan bona pinta o perquè hi comprarem altres productes que també ens han fet força gràcia però que avui no hem agafat.

Els nostres productes venen d’una zona força concreta de Catalunya, l’Alt Camp i els seus voltants majoritàriament, creiem que és un gran desconegut de casa nostra i us animem a que el visiteu.

Som un negoci 100% online, ho sabem i entenem la “fredor” que això representa, però amb aquesta idea principal i d’altres intentem apropar-te i transmetre’t al màxim, estimat client, la calidesa i la proximitat d’aquestes botiguetes dels pobles. Gaudeix de la visita.