0

Benvinguts al nostre nou projecte

Benvinguts, estimats clients, lectors, curiosos. Ara sí, ja podem dir finalment que surt a la llum La Botigueta del poble, un projecte en el que portem molt de temps treballant-hi, un projecte que, com el seu nom indica, és una botiga, 100%online, però molt semblant a les que trobem a qualsevol petit poble del nostre territori.

I què hi trobarem? Doncs com molt bé haureu pogut comprovar durant la visita, o si encara no ho heu fet us recomanem fer una visita a la botiga, hi trobareu onze categories de productes, tots són productes locals i de proximitat, de petits productors, amb elaboracions tradicionals i respectuoses amb el medi i molts d’ells són ecològics, perquè aquesta és la nostra filosofia.

I què hi podem trobar a faltar? Doncs evidentment aquestes onze categories no completen encara tot el ventall de productes que es poden elaborar en una zona, per això hi podrem trobar a faltar fruites i verdures o formatges i embotits, però no patiu, tot arribarà, i per això tenim pensat que en un futur pròxim també introduir aquestes categories.

I què més hi trobarem doncs? Amb La Botigueta del poble volem anar un pas més enllà de ser una botiga tradicional de poble en format online, és per això que un dels nostres principals objectius és  transmetre coneixement. I quan diem transmetre coneixement, ens referim a que volem aportar-vos el que nosaltres anomenem “saviesa rural” i a través dels productes però sobretot de les publicacions al blog i a les xarxes socials anirem afegint explicacions sobre d’on ve cada producte, quin mètode o mètodes d’elaboració té, quan s’elabora, per què, eines, refranys, curiositats, etc., etc.

I per què? Perquè nosaltres venim d’aquest medi rural, tan desconegut, tan oblidat i el volem reivindicar. Sabem que t’agradarà aprendre’n i et sentiràs més coneixedor del teu voltant. Perquè creiem que és important que aquests dos mons, rural i urbà, aparentment tan allunyats haurien d’anar agafats de la mà. Perquè, en definitiva, no et deixarem indiferent i complirem amb el que el nostre eslògan anuncia: “Has de tornar-hi”.

Moltíssimes gràcies a tots per dedicar uns minuts a llegir la nostra primera publicació de Benvinguda. Us deixem explorant casa nostra, que també volem que sigui la vostra.

Fins ben aviat.

Deixa un comentari

La teva direcció de correu no serà publicada.

0

PUJA

X