Tastet de torrons Salats

7,90 

Tastet de torrons Salats 140g

Quantitat
Categoria: Etiqueta:

Quatre en u. Tastet de quatre torrons: torró de kikos, torró de festucs, torró de patates xips i torró de trufa a la sal. Deliciosament boníssims!

Format: capsa 140g

Mestre pastisser: Especialitats Cobo

Població: L’Espluga de Francolí

Ingredients: torró de kikos: xocolata amb llet (mantega de cacau, llet sencera en pols, pasta de cacau, lacto sèrum pols llet, emulgent: lecitina de soja, sucre, espècies, aroma natural de vainilla), praliné d’ametlla (ametlla 46,5%, grassa vegetal de girasol, emulgent: lecitina de soja), praliné d’avellana (avellana 50%, sucre, emulgent: lecitina de soja), kikos Mister Corn i mantega de cacau.

torró de trufa a la sal: xocolata negra (pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, lecitina de soja i vainilla), trufa (xocolata 43%, glucosa, fructosa, sucre, sorbitol, pasta de cacau, lecitina de girasol, emulgent E492), sal.

torró de patates xips: xocolata amb llet (mantega de cacau, llet sencera en pols, pasta de cacau, lacto sèrum pols llet, emulgent: lecitina de soja, sucre, espècies, aroma natural de vainilla), praliné d’ametlla (ametlla 46,5%, grassa vegetal de girasol, emulgent: lecitina de soja), praliné d’avellana (avellana 50%, sucre, emulgent: lecitina de soja), patates Lay’s sal i mantega de cacau.

torró de festucs: xocolata amb llet (mantega de cacau, llet sencera en pols, pasta de cacau, lacto sèrum pols llet, emulgent: lecitina de soja, sucre, espècies, aroma natural de vainilla), xocolata blanca (sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, emulgent: lecitina de soja i vainilla), pasta de festucs (festucs, emulgent: lecitina de soja, colorant: espirulina, aroma natural), festucs i praliné d’ametlla (ametlla 46,5%, grassa vegetal de girasol, emulgent: lecitina de soja).

0

PUJA

X